Duurzame energie

Duurzame energie

Sinds een lange tijd is Roes montage bezig met het installeren en onderhouden van duurzame energie oplossingen bij agrarische bedrijven en de industrie. We werken met vooraanstaande partners op gebied van zonnepanelen en zonneboilersystemen voor zowel de montage als het onderhoud. Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunt u ons inschakelen.

Ook in uw agrarische bedrijf zijn er veel goede mogelijkheden om duurzaam te ondernemen. U kunt denken aan voedsystemen en drinkwatervoorzieningen die niet alleen uw energieverbruik besparen, maar ook efficiënt met de voorraad omgaat.

Wij werken samen met:

Het installeren van het sanitair

We werken veelal samen met de producten van Solarworld Benelux. We werken hiermee samen omdat de panelen van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast verlenen ze een uitstekende service. Daar profiteert u van mee. Met Roes Montage als aanspreekpunt kunt u de nieuwste krachtige zonne energie oplossingen doorvoeren in uw bedrijf. Voor vragen en advies kunt u ons bellen op 0543 – 55 01 05 of laat een bericht achter in het contactformulier

logo_solarworld

Drinkwatersystemen, voersystemen wij kunnen u voorzien van advies en uiteindelijk ondersteunen bij het onderhoud. Bekijk onderstaand filmpje van onze partner Suevia om een indruk te krijgen.